Bintan Lagoon

Tänkte lägga in ett litet inlägg om vår fina semester vi är på!
Vi är på Bintan Island som ligger nära Singapore och är en liten ö med en behagligt klimat! Dock har solen inte tittat fram ännu men värmen tillåter ändå bad i poolen. Massor utav folk överallt och det märks trots en stor resort. Det är mycket nyårsledigt i Asien så det är folk från Kina, Japan, Singapore etc. De flesta har väl hyfsat nära hit! Var ganska skönt att lämna det kalla torra Peking för lite fukt och värme!

Hörde att vädret inte är så kul hemma i Sverige men så kan det vara. Inte alla som kan ha det lika bra som mig som får vara här. Dock kändes det konstigt igår när jag gick på stranden och kände den varma luften, att min älskling är på andra sidan jordklotet i ett snöstormigt Tällberg. Konstigt. Saknar och längtar efter dig massor, det vet du!

Nu bli det en vilopaus innan middag ikväll. Hoppas att alla har en skön helg hemma och att vädret snart blir bättre!

Återkommer förmodligen när vi är i Peking eller kanske Singapore.

Puss o kram

Kommentarer
Postat av: nettsi

Skönt med bad i pool!

Idag är det så grått att man inte ser över till andra sidan gatan! Skall ändå trotsa vädret och ta en promenad. Hälas alla din 4 resekamrater.

Kram

2009-01-25 @ 11:32:03
Postat av: nettsi

JAg har faktiskt börjat lite smått med rummet... vilket innebär att det mesta lyfts in till Johan - där är det ändå röröigt....

Kram

2009-01-25 @ 16:28:23
Postat av: mormor



Att ni "gamla" tjejer aldrig lär er hur man skall sola. Kramar

2009-01-31 @ 20:24:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0