En månad

Kan inte riktigt förstå att jag varit hemma i en hel månad. Redan. Så känns det. Samtidigt känns det som om jag varit hemma föralltid. Konstigt hur tiden går. Man borde verkligen försöka ta till vara på alla dagar man får.

Just nu sitter jag på jobbet. Jobbat sen 5.30 imorse så jag är trött. Obeskrivligt trött. Hoppas att de andra kan få på sig kläderna så att vi kan komma hem snart.

Slagstaglass har utlovats. Hoppas på det. Kan kanske vara den godaste glassen i hela världen. Känn på den!

tack snälla!

Idag blev det "hem" till Örebro efter ett dygd i Uppsala. Micke och jag åkte dit igår, körde en räd till IKEA. Och tro det eller ej, men Mickes fina lilla bil rymmer två bokhyllor, ett sängbord och en köksö. Sen blev det uppackning av flyttkartonger och en massa annat plock för hela slanten. Mycket finare nu, men inte på långa vägar klart :)

Idag åkte vi först till Öregrund för att byta bil med Mickes pappa. Passade på att åka lite båt och fika lite. Sen tog vi oss hela vägen till Örebro. Nu har vi handlat inför morgondagens resa till Båstad och förberett.

Måste bara berätta att jag fick ett mycket fint paket idag som jag beställt! Fina Matilda Salmén har skapat en sak åt mig som jag ska ge bort i present. Men mer kan jag inte säga eller visa förrän paketet är levererat. Men jag är såå nöjd. Tack snälla du för hjälpen!

Nu blir det lite packning. Sen ska jag kolla på tennis som uppladdning inför morgondagens resa :)

Puss

rullar på

Sommaren rullar på kan man säga.

De senaste dagarna har spenderats i Örebro och på landet. I fredags mötte jag mina fina Örebro-tjejer Stina och Sunna för middag och en kul kväll med goda drinkar. Riktigt kul, tack för det!

Sen var det tillbaka på landet där jag varvat slöande med film och en massa mat. Igår var det konfirmation för kusin Didrik. Kul att träffa släktningarna igen!

Idag var det lite shopping (usch, hatar att köpa underkläder) och lunch. Nyss tittades det på fotboll (Trelleborg-ÖSK). Hurra, Örebro vann!

Imorgon blir det Uppsala för att flytta runt våra saker lite och på torsdag blir det Båstad! Wihoo!

På återseende!

Puss o kram

Där ser man!

Så vara Dalavistelsen över. Den avslutades igår kväll med fin, trevlig och god middag på Jöns Anders gård. Carpaccio på oxfilé, parmesan, ruccola och pinjenötter till förrätt, röding till varmrätt och smultronsoppa med mynta till efterrätt. Kan det bli bättre?

Imorse åt vi frukost tillsammans allihopa innan vi packade in i bilen under skyfallet. Sedan sa vi hej då till en tårögd svärmor och svärfar. Tack så mycket för jättemysiga dagar!

Nu sitter vi och planerar stundande semester i Båstad nästa veckoslut. Vi ska se på tennis och skulle till och boka camping då vi ser att vi inte är välkomna dit vi brukar åka då man måste vara över 25 och "familj". Därför sitter jag nu och surfar runt på Jämos hemsida och ska kolla om man kan anmäla Båstad Camping för diskriminering. Det vore fint!

Imorgon blir det Örebro för date tillsammans med Stina och Sunna! Det ska bli så himla mysigt och kul att ses!

Puss o kram

Dalatur

Idag hade vi en riktigt mysig dag :)

Det började med att vi åkte till en gård och tittade på lammskinn. Tanken var att titta till en början för att eventuellt köpa. De var dyra. Men alldeles för fina för att avstå. Så det köptes, hela två stycken. Tur att min kära (nyblivna) sambo var lika köpglad :)

Sen blev det en tur i bilen tillsammans med svåger och svägerska, Siljan runt. Det stannades på loppisar hela vägen runt. In i Mora för lite lunch och ett besök i Moraboden. Sen vidare mot Nusnäs och Grannasdär det inhandlades dyr men ack så fin dalahäst.



Bild: Grannas

Sen vidare till Vikarbyn där vi fann allra bästa loppisen och vi kunde inhandla fin sockerlåda. Äntligen! Som vi letat! Det blev fika och sen vidare till Rättvik och sen hem till Tällberg igen. Det var en riktigt mysig dag och vi har begrundat våra fina inköp många gånger :)



Ikväll vankas fiskpaket på grillen. Solen lyser med sin frånvaro (haha..) men inget regn så vi är glada. Är det svensk sommar så är det!

Puss o kram till er!

Är

Ja. Det är sommarlov och jag bara är.

Igår for jag till Uppsala tillsammans med älskade Mikael och flyttade alla mina saker. Lite packande och plockande och så var alla mina saker flyttade. Numera bor jag helt och fullt på Rackarbergsgatan :) Plockade och packade upp till halv tolv igår kväll innan vi stupade. Sen lite mera plock och fix imorse.

Nu är jag på landet igen. Njuter av att vara ledig och pustar ut. På söndag blir det Tällberg! Ska bli såå mysigt!

Ta hand om er!

Puss

Hemma igen

Sedan i söndags är jag hemma i Sverige igen, jag är på landet. Jag njuter den svenska sommaren.

Jag har hunnit grilla kött och äta kokt potatis, badat i sjön och åkt ring efter motorbåten. Ätit mjukglass, myst med min älskade. Solat, gått till frisören, vilat, skrattat busat. Jag har promenerat i den svenska sommarkvällen, ätit nyplockade smultron, sett solen gå ner över det spegelblanka vattnet och bara varit.

Det är underbart skönt att vara hemma i ett sommarfint Sverige. Underbara fina.

Men visst känns det konstigt och annorlunda när man varit borta så länge. Sommaren här är trots allt underbart.

Återkommer förr eller senare.

Nu är det sommarlov!

Puss

RSS 2.0