Skolstart!

God morgon tisdag!
Det är dags för skolstart! Visserligen enbart en timmas introduktion, men jag köpte böcker och block igår så nu är jag redo att kicka igång. Det gäller att hänga i redan från början så att man får det lättare sedan :) Tänkte sen fira min skolstart med en sväng på stan. När hösten närmar sig så här blir jag alltid sugen på nya kap till garderoben. Får se om det kan tänkas bli något eller om jag håller i slantarna :)
Ha en riktigt bra tisdag!
Kram

Hur man vet att..

...en ny termin dragit igång i Uppsala:
  • När det vandrar förbi 20 personer iklädd toga utanför fönstret på jobbet
  • När det grillas och umgås i parken utanför mitt fönster 24/7 i alla väder. Och då menar jag ALLA väder
  • När det, trots att det bara är augusti, går runt utländska studenter i dunjacka
  • När folk, på ICA, köper sådant som jordgubbsmjölk, nudlar och kålrötter till en och samma middag
Fast, det är ju visserligen rätt trevligt att det kommer lite folk tillbaka till stan igen. Så länge det regnar på kvällarna så att jag får sova i fred ;)
Nu ska jag plugga jobb :)
Puss

Fredagsfeeling

Hej hej hallå!
Här har har ni mig igen!
Vart tog sommaren egentligen vägen tänker man så här års, när folk börjar prata om höstens planer och när uttryck som "i somras" redan droppas lite här och var. Den är inte officiellt över än, sommaren alltså, men det är inte mycket tid kvar. Och mina vänner, det gör mig ingenting! För det första har jag haft en jättebra sommar; roligt jobb, bra väder (för jag minns bara de soliga varma dagarna), roliga kalas, mycket umgänge med familj och vänner och mycket god mat! Där har min sommar tagit vägen och det var (är) precis som en sommar ska vara!
Jag har jobbat i veckan, och det är något helt annat att jobba och få fredag än att plugga och det är fredag. Jag har bjudit extra på mig själv hela dagen och önskat kunderna trevlig helg och så glada alla blir då! Man får en trevligare tillvaro på det sättet!
Ikväll är jag gräsänka? och ska bara hasa omkring hemma, äta onyttig mat, snacks och titta på tjejfilm. Första helgen på länge som jag bara är hemma i Uppsala. Det ska bli skönt!
Får önska er en TREVLIG HELG!
Kram

RSS 2.0