Nya tider

Hej där.
Det var ett tag sedan sist. När isen låg som ett tjockt skal över marken och snön bara vägrade att försvinna. Men solen hade börjat titta fram. Sken så fint men utan värme. Tänk så mycket som kan hända under bara en månads tid. Nu värmer solen så fort det tar chansen att titta fram. Parken utanför vårt fönster fylls med folk. Träden knoppas, vattnet i ån flyter återigen fritt och jag har fått fräknar på min nos. Jag älskar våren. Jag fullkommligt älskar våren. Vad vore Sverige utan sina årstider?
.
Och om mycket har hänt i vår omgivning på en månad så är det nog ingenting mot vad som hänt i våra liv. Förrutom att vi sakta har hittat in i vardagen som två yrkesverksamma människor så har vi börjat leta boende. Sakta, men bara för tillfället, har vi lagt våra husdrömmar på is. Vi har insett att vi inte kan få allt vi drömmer om just nu då vi inte ens vet vart vi kommer befinna oss nästa månad. I stället har vi börjat leta lägenhet här i Uppsala. Dels för att det känns mer vettigt och att vi måste in i karusellen förr eller senare, men även för att det vore väldigt roligt. Dessutom ska vi inte bo i studentområde när vi inte pluggar. Vi tycker om att sova om nätterna :-)
.
Men störts av allt är kärleken. Så brukar man säga. Och så sant det är! För efter snart åtta år tillsammans tog Micke mod till sig och friade (!) på skärtorsdagen! Vi firade på spa och tillsammans med våra familjer. Dessutom har jag, på toppen av allt, fått en helt fantastisk ring! Den kommer jag absolut att kunna leva med! Länge! 2012 gifter vi oss. Vi vet inte när, hur eller var, men det är ju ett kvar tag att hinna fundera på dessa saker. Det ska oavsett bli underbart!
.
Påsken är nu slut och här i Uppsala laddar vi om för Valborg! Firandet här i stan slår nog det mesta med råge! Det blir champagnefrukost, galopp och fest! Det blir ett perfekt sätt att återigen få välkomna våren!
.
Kram!

RSS 2.0