Väntar in det nya

God kväll!
Så snabbt julen gick! En lördag, en söndag och en måndag. Men det var en fantastisk jul. Mycket mysigt sällskap av familjerna på självaste julafton, fina julklappar (känner mig alldeles för bortskämd) och god mat. En mysig lugn juldags förmiddag och en superrolig, och allt annat än lugn, juldagskväll tillsammans med bästa gänget!
.
Har jobbat i mellandagarna. Det känns som att hela världen är ledig utom jag, även om jag vet att det inte är sanningen. Men visst känns det något omotiverat att arbeta dessa dagar. Dock fick jag mig en ledig dag idag som bara spenderats hemma. Lagar nyårsdessert och myser. Imorgon bär det av till Örebro igen för nyårsfirande. 2012. Det blir ett spännande år!
.

Julen är här

Vi är hemma igen!
Och med oss kom julen, för på hemvägen köpte vi oss en jättefin julgran! Eftersom att vi inte är hemma själva juldagarna måste vi som sagt passa på att njuta nu veckan innan. Vi har därför redan tagit in den och klätt den! Fin ljusslinga, min hemgjorda vimpel och annat julgranspynt. Den är vit, den är vacker och den är vår alldeles första egna gran! Och klapparna som ligger där under och väntar ett par dagar till är till er; våra nära och kära!
.
Och eftersom att julgranen redan är inne fick ett par tomtar också åka fram lite här och där. Mycket fina minnen i de gamla tomtarna, de har hängt med länge och lär hänga med ett tag till!
.
Ikväll ska jag mest njuta, kanske laga lite julgodis och tvätta. Önskar er en mysig kväll!
.
.
Vår första gran

Snö!

God förmiddag 4:e advent!
Vi sitter i bilen på väg mot julbrunch och snön yr omkring oss på vägen. Visserligen bara snöslask men det ger ändå lite stämning!

Igår shoppades det julklappar och nu är det endast ett fåtal kvar att fixa! Dem tar jag i veckan! Ikväll ska vi fixa gran också! Egentligen är traditionen att klä den dagen innan, men då vi är borta själva juldagarna så får vi passa på!

Ha en fin söndag! Stressa inte utan njut av att julen är nu!


Kryp

Hej där!
Myser i soffan; långkalsonger, myströja, Teddyfilt och strumpor med renar på :)

Började morgonen med fystest på gymmet, godkänt resultat men mycket kan bli bättre! Känner verkligen att jag är på bana den här gången med träningen!

Tyvärr kryper det i benen nu, som om det vore stundande sjukdom. Men jag ska mysa vidare och låta mitt super-imunförsvar göra sitt jobb!

Kram!


Julpyssel

Hej sköna söndag och 3:e advent!
Vi tog en promenad i snöyran imorse. Det är så skönt att gå innan frukost, men det är ofta svårt att orka upp. Men idag hade vi bestämt att försöka skapa en extra lång dag genom att inte sova bort den! Så efter skön lugn frukost, med mycket läsning om Nobelfesten, så har jag fortsatt att pyssla.
.
Jag har febrilt letat efter fint julgranspynt i affärerna. Vi ska ha egen gran för första gången och jag har en vision om en grön gran med pynt i vitt och zink. Snälla mamma skickade ett par saker som hon hade hemma i zink och lite saker har jag hittat. Men jag har även gjort eget! Fina vita hjärtan i filt (busenkelt!) och jobbar just nu på en vimpelgirlang! Något pyssligt men jag gillar det!
.
Julmusiken dånar, vi dricker glögg, äter lussekatter, pysslar och spelar tv-spel (jag står för pysslet och Micke för tv-spelet) och har en perfekt söndag! Hoppas att ni har det samma!
.
.
Filthjärtan a la Jossan
.

.
Vimpel till julgranen; steksnöre och gammal tapet kan göra underverk!
.

.
Papper som blev över från julkorten fick bli julklappsettiketter!


Att planera

Jag är ett fan av att planera, min vardag, på jobbet och framför allt vårt bröllop! Vissa hävdar att det hämmar kreativiteten eller att det hindrar "att leva i nuet". Jag är av en annan åsikt. För mig hjälper det snarare att leva och att vara spontan och framför allt får jag saker gjorda!
.
Listor är ett viktigt redskap för planeringen. Önskelistor, att-göra-listor, shoppinglistor, julklappslistor. You name it, I love it! Att få plita ner, se över, genomföra och bocka av. Och jag lovar, det finns fler som jag där ute som älskar det!
.
När det gäller vårt bröllop så har jag tidigare haft pappersprover, snören, kataloger och redskap lite varstans. Men idag hittade jag en överflödig låda som nu får fylla ny funktion; bröllopslådan!
.
.

Save the date

Den 21 april 2011 friade Micke på Trosa Stadshotell.
.
Det blev början på en spännande del utav livet, att planera och genomföra ett bröllop och framför allt; att säga ja till den man älskar allra mest, att säga ja till en gemensam framtid, för alltid. Det finns inga ord för hur fantastiskt det känns. Min främsta kommentar kring det hela var att det var en otrolig överraskning men inte förvånande. Vi har varit tillsammans i 8 år, men ändå så känns det helt ofattbart att vi äntligen ska få bevisa vår kärlek. För det är av kärlek och enbart av kärlek som vi gifter oss. Det finns inga "praktiska" skäl till vårt bröllop, bara vi två, för alltid!
.

Så mycket bättre...

...när vi är tillsammans.
.
Men jag ska inte klaga, för jag har haft sällskap hela dagen av mormor och mamma. Vi har haft en mysig dag på stan; lunchat, köpt julsaker och enstaka julklappar! Det var en lyckad dag och vi är nog alla rätt slut nu!
.
Jag har tagit ett bad och varvar ner. Ska äta middag framför Så Mycket Bättre nu och önskar er en trevlig lördagskväll!
.
.
Räkor, ost&kex, nygräddad baguett och öl. Inte det sämsta!

Lördagsbesök!

God morgon!
.
Hoppas att er morgon börjat bra! Kanske ligger ni kvar i sängen, vilket jag förmodligen gjort om jag inte väntade på besök! Micke fortsätter att frånvara (nu med nöjen i Tällberg) och då får jag hit mamma och mormor i stället! Vi ska ha en mysig dag på stan; julhandla lite, fika, luncha, njuta och umgås. Det ska bli riktigt mysigt!
.
Igår åt jag middag och tittade på film hos Johan & Lucy, men han ändå med att julpyssla lite här hemma. Nu finns det amaryllis, hyacinter och juleljus lite var stans! Kanske att jag hinner med att baka lite i helgen också!
.
Ha en bra lördag!
God morgon!
.
Hoppas att er morgon börjat bra! Kanske ligger ni kvar i sängen, vilket jag förmodligen gjort om jag inte väntade på besök! Micke fortsätter att frånvara (nu med nöjen i Tällberg) och då får jag hit mamma och mormor i stället! Vi ska ha en mysig dag på stan; julhandla lite, fika, luncha, njuta och umgås. Det ska bli riktigt mysigt!
.
Igår åt jag middag och tittade på film hos Johan & Lucy, men han ändå med att julpyssla lite här hemma. Nu finns det amaryllis, hyacinter och juleljus lite var stans! Kanske att jag hinner med att baka lite i helgen också!
.
Ha en bra lördag!

God morgon!

Trots mina 25 år har jag tittat på första avsnittet av julkalendern! Tända ljus, frukost och morgon-tv!

Idag blir det full fart på jobbet (många kunder inne om dagarna!) och en ny kollega! Sen blir det frisörbesök och en tur till Örebro! Blir en blixtvisit för jag ska vara tillbaka på jobbet fredag lunch :)

Ha nu en riktigt bra dag!


RSS 2.0