Ännu en fredag

Jag får sluta ursäkta mig, för veckorna, dagarna, bara går. Måndag blir till fredag på nolltid. Den här veckan har varit allt bortom normal. En massa spännande kundmöten och jag har verkligen utvecklats! Underbart men det tar energi. Hela veckan har varit ett givande och tagande men jag ger mer energi än jag tar. Det är mitt jobb; att stå längst fram, alltid le, alltid engagerad, professionell, på. Det tar på krafterna, men jag tycker om det!

Men en fredag som denna pyser luften ut till slut. Stänger kontoret för helgen, vandrar hem genom stan till sushimiddag, soffmys och tidig kväll.

God natt


Energi

Vilken dag! Och vilken bra dag!

Visserligen tyckte jag att helgen gick lite för fort och morgonen var tung, men vilken dag jag haft!

Fått så mycket energi och tagit stora steg fram både i form av kunskap och erfarenhet. Avslutade dagen med ett två-timmars kundmöte! Det tog tid men gav så mycket energi tillbaka! Dessutom resulterade det i ett nytt möte nästa vecka igen! Det här känns riktigt bra!

Och tur att man får energi ibland och inte bara ger! Det behövs lite extra en kväll som denna då jag har massor som jag VILL göra och sambon är borta. Som vanligt njuter jag mat han inte tycker om; ikväll fiskpinnar!

Ha en skön kväll och glöm inte att lämna ett litet avtryck!

Kram


Rusar

Oj vad snabbt tiden går!

Måndagens födelsedagsfirande avslutades med middag på Peppar Peppar i Uppsala med god mat och goda viner!

Tisdagen gick nog mest åt till återhämtning och lite småfix hemma :)

Men igår var ingen vanlig dag! Först en heldag på kurs i Sthlm tillsammans med roliga kollegor och sen en riktig mysmiddag tillsammans med Paulina! Vi kom fram till att vi inte setts sen i mars, men det gör liksom ingenting. Vi bara plockar upp det där vi var, sådana vänner är på riktigt!

Nu ska jag köra tv-maraton: Drömmen om ett barn, Lyxfällan, Du är vad du äter, repris på Arga snickaren och Bonde söker fru! Puh, tur att vi har play-box och kan se när det passar!

Kram


Födelsedag!

Idag har jag födelsedag! 17 oktober, 1986, kl 23.00 föddes jag! Hela 25-år sedan! Om jag har åldersnojja? Inte det minsta! Jag kan nästan känna att det är skönt att växa till sig lite!
.
Jag firade hela lördagen tillsammans med familj och släkt. Jag har fått alldeles för fina och för många presenter. Men det älskar jag ju! En massa bra-att-ha-saker som Lexingtonlakan, ny plattång, ny parfym, gardiner, smycken, örngott i arv från farmor, delar till servicen. Helt enkelt perfekta saker!
.
Idag har jag firat på jobbet. Bjöd mina kollegor på cupcakes vilket resulterade i många grattis och dessutom en jättevacker orkidé i en kruka som passar vårt nya soffbord helt perfekt!
.
Jag känner mig lika bortskämd som vanligt på min födelsedag. Både i form av presenter och uppvaktning men framför allt för att jag har så många fina människor omkring mig som verkligen tycker om just mig. Det är en underbar känsla!
.
.
25 år. Det är en bra ålder!

Fler nyheter

Minns ni stolarna jag köpte på Blocket för 200 spänn? För alla fyra alltså!? Mörkbrun ek och fula gul-bruna klädslar. Nu är de som nya och jag fullkomligt älskar dem! 49:- för färgen och kanske 200:- för nytt tyg. Sen var det bara att gå loss med roller och häftapparat. Vad tycks?
.
image description
.
Gammal stol...
.
.
Som nya!
.
En annan sak vi letat efter länge är ett nytt soffbord. Vi tog det gamla till landet i samband med att vi flyttade hit och har sedan dess haft två sittpuffar som bord. Varken snyggt eller praktiskt. Problemet var att vi spanade in ett bord som vi ansåg var för dyrt. Därför inleddes ihärdigt letande efter ett snarlikt men billigare. Om vi lyckades? Näe, vi kapitulerade för vår goda smak, insåg att vi redan bestämt oss första gången vi såg det och slog till helt enkelt. Och för att det inte ska kännas så där onödigt dyrt så säger vi att det är min födelsedagspresent i år :-) Bruka kan sin design kan man säga.
.

Fotografier

Jag har fått klart med ett av mina små projekt här hemma. Vi har haft lite olika bollar i luften samtidigt och det är så skönt att slutföra något man gått och tänkt på så länge! Vi har haft rätt kala väggar sedan vi flyttade in. Jag gillar när det är rent och snyggt, men det får inte bli för kalt och opersonligt. Konst är dyrt om man inte vill köpa färdigt på IKEA och inte heller har något arvegods eller liknande att slänga upp på väggarna. Därför fick jag helt enkelt gräva där jag stod och rotade fram ramar, målade om vissa, grävde fram lite foton och blandade upp det med vykort från IKEA. Och jag måste säga att jag är nöjd med den lilla fotohörnan! Nu återstår bara de andra väggarna.. :-)
.

I en Liten Storstad

Jag känner inte så många i Uppsala längre sedan många studiekompisar flyttat här ifrån. Därför blir förvåningen och glädjen lite större när bekanta dyker upp från ingenstans!

Igår på lunchen ska jag kila till Clas Olsson för att köpa det sista fixet till stolarna. Då möter jag Burgitta och Kurt! Farfars syster med make tillika sommargrannar!

Och idag när jag jobbar så dyker svärmor upp i lobbyn! Roliga överraskningar!

Nu är min lunch snart slut och jag ska återgå till jobbet. Sen drar jag till Stockholm för att möta bästa Stina och Carro!

Hej hopp!


Hejja Sverige!

Tittar på Sverige och Holland, håller alla tummar och tår! Sen ska jag måla sista stolen :) Då ska jag visa er!


Marknadshelg

Hoho!
Helgen har bjudit på en härlig blandning kan jag sammanfatta nu när jag slagit mig ner i soffan. I fredags var det fotboll hemma hos brorsan och lördagen spenderades i Strängnäs på årliga marknaden. Det är en stark tradition och extra stark numer sedan morfar gått bort. Strängnäs marknad är min morfar och han var otroligt mycket för marknaden.

Det blev lite småköp med mycket fokus på socker :) Nougat, kokosbollar, sockervadd och kanderade mandlar! Köpte också ett par riktigt mysiga ullsockor så att jag ska klara vintern!

Idag har vi fixat hemma! Jag håller på att måla om stolarna och har köpt tyg att klä om dem med! Dessutom är förändringen i sovrummet ordentligt på gång!

Ha nu en trevlig söndagskväll!


Oktoberkväll

Riktigt ruggig höstkväll ute! Det regnar och blåser och mörkret föll ned över himlen snabbt idag. . Idag har jag haft en annorlunda dag. Det började med ett mycket givande och intressant arbetsmöte på morgonen tillsammans med roliga och bra kollegor! Därefter hängde sig förkylningen fast på mig med ett järngrepp! Jag stod ut fram tills jag skulle sätta mig och plugga, då gick jag helt enkelt hem med böckerna och försöker kurera mig på samma gång. Det var nog skönt både för mig och för kunderna. Jag tror inte att det ingår i kategorin "bra kundbemötande" att snora/nysa på kunderna som jag träffar! . Nu ska jag snart hämta min kärlek på stationen så får vi en mysig hemmakväll tillsammans. Efter hans två dagar frånvaro så har vi lite att ta ikapp! . Ha en trevlig kväll i mörkret!

Pysselstuga

God kväll!

Tumlade hem efter en snorig dag på jobbet. Kändes som om snuvan satte sig som en mössa kring huvudet hela dagen. Dock mycket att göra och då kan man inte bara knalla hem!

Tvättade lite och piggnade till inför bröllopspyssel! Det har klippts och klistrats i bästa Jossan-anda och jag har kommit en bra bit! Mental avkoppling :) Håller er fortsatt på halster så får ni se inom kort!

Nu ska jag krypa ner i sängen, lite ensamt då Micke är på kurs, men å andra sidan blir det mer space åt mig!

Kram


Myser

God kväll!
Hoppas att allt är bra med er :)

Efter en bra dag på jobbet kuskade vi ut till Läby och gjorde ett stolfynd via blocket. 4 finfina stolar för 200 pix! Nu ska de få ny färg och ny klädsel så blir de som nya!

Ligger och snorar i soffan nu och ska snaart sova! Det behöver jag!

Puss!


Inväntar lunchen

God förmiddag!
Hoppas att veckan börjat bra! Uppsala är grått och jag är snorig; i övrigt är det bara bra :)

Sitter och inväntar lunchen då det blir en sväng på stan för att köpa lite ramar till en inredningsgrej hemma :) Visar när det är klart!

Nu blire fokus!


Bullbak

Hej där!
Vi har njutit av ännu en dag hemma där vi mest skrotat omkring och fixat. Det är så skönt emellan åt utan några som helst planer på schemat förutom att fixa och dona med det man känner för!
.
Jag satte igång med bullbak efter frukosten. Och visst var det trångt i vårt lilla kök som saknar lite utav det mesta, men resultatet blev ändå bra :) Det är ju det som räknas!
.
Efter det målade jag lite ramar och skrev kuvert. Vad kuverten ska användas till kan jag inte avslöja ännu. Det gäller i alla fall vårt bröllop och tills det att utskicket är klart får det vara en liten hemlighet!
.
Nu ska jag surfa runt och försöka hitta lite lampor hit hem. Blev inspirerad av dagen att bli färdig på fler ställen i hemmet! Ha en trevlig kväll!
.
.
I väntan på att bakas...
.

.
Klara!

Sköna söndag

God morgon!

Ligger kvar i sängen fortfarande men ska snart ta mig upp och gå till affären och handla lite! Idag ska det bakas bullar och fixa lite med det första kring bröllopet! Roligt!

Ha en skön söndag!


Fixardag!

Idag har vi haft en helg hemma för första gången på länge, den har inletts med fix! Efter sovmorgon och mysig frukost med färskt bröd åkte vi ut till Boländerna. Vi besökte Bauhaus, Beijer, IKEA och Plantagen innan vi återvände hem.

Vi åt lunch i solen på balkongen och bara njöt! Underbart! Micke fixade sen i källarförrådet och satte upp hyllor och krokar. Pedant som man är njuter vi av att ha full översikt av vad som finns! Själv planterade jag om alla våra blommor. Passade på att göra höstfint på balkongen!

Nu blir det lite återhämtning innan vi kör pubkväll med Johan & Lucy! Trevlig kväll!


RSS 2.0