Nytt av det nya

Hej sommar!
Vi har redan passerat midsommar men jag har nog inte riktigt insett att sommaren faktiskt är här. Kanske beror det på att jag är kvar i Uppsala för första sommaren sedan jag flyttade hit. Och att jag därför inte bor på landet. Dessutom jobbar jag där allt är spännande och nytt mest hela tiden. Men på vägen hem från jobbet idag insöp jag alla underbara somriga dofter och insåg att sommaren verkligen är här. Oavsett stad eller om man jobbar.

Två veckor har passerat på nya jobbet och jag har där med börjat på ännu en ny arbetsplats där jag ska spendera mina dagar de kommande 5 veckorna. På Arlanda-kontoret blir det denna gång. En kul miljö att jobba i måste jag säga med kunder som ska till Thailand, Grekland osv. Jag lär mig massor hela tiden och dagarna bara rullar på i allt det roliga. Jag vill lova att jag sover gott om nätterna!

Hoppas att ni fått en bra start på veckan!
Trevlig sommar!


Sparlåga

Go kväll!
Just nu går jag på sparlåga. Ingen energi kvar alls! Jag sitter framför tvn nu och blir nog sittande här resten av kvällen :) Vet inte hur jag ska få i mig middag, men det löser sig väl när hungern blir för stor :)

Jag har stått i kassan mer eller mindre själv idag och mer eller mindre hela dagen. Det resulterade i en massa nya intryck så klart vilket gör mig trötter! Men å andra sidan finns inga större planer för kvällen så jag kan gott slöa här i soffan innan jag förflyttar mig till sängen :)

Imorgon efter jobbet bär det av till stugan. Här ska firas midsommar!
Kram


No. 2Jag är redan inne på jobbvecka 2!
Det är ett tecken på att jag trivs! Dagarna går snabbt, kl 10 öppnar vi och stänger sedan kl 15. Innan är det saker som ska fixas iordning och efteråt ska allt stämmas av och sedan har man en stund för utbildning och liknande. Jag trivs jättebra, men detta är ju sista veckan i Uppsala. Sen ska jag jobba ute på Arlanda! Men den miljön är ju fantastisk så det kommer säkert att bli bra det med!

Har städat idag och sitter nu i soffan och myser i min ensamhet. Micke håller sig i Örebro.

Och vilket fantastiskt bröllop det var i helgen! Man blir ju så rörd och tagen. Jag hoppas att det är min tur snart! Man har ju fått lite inspiration nu kan man säga :D

Hoppas att ni får en bra fortsatt vecka och en skön sommar!


Jobb!

Redan tisdagskväll!
Igår började jag, efter en mycket bra vecka i Turkiet, att jobba! Jobbar på en BRA bank i Uppsala och jag trivs redan jättebra. Mycket duktiga, hjälpsamma och trevliga människor omkring mig hela dagarna! Jag kan inte så mycket ännu, men jag tror att det kommer att bli varierade och spännande arbetsuppgifter framöver. Och tur är ju det när jag ska jobba fram till mitten på augusti!

Nu har vi just avnjutit en god middag, pasta med räksås på cocosmjölk och lime!
Resten av kvällen njuts från soffan! Det är så skönt att inte ha plugg som hänger över en om kvällarna. Som student är man aldrig ledig då det alltid är en tenta eller ett arbete som väntar på att pluggas till. Nu är det istället lediga kvällar som hägrar! Det gillar jag!

Ha en trevlig kväll!


Hemma igen!

Nu är jag tillbaka!
Har varit i Turkiet, Side, en hel vecka men är hemma igen nu. Vi har haft det superbra med strålande sol, ca 30 grader i luften och 24 i havet. Ätit mycket och god mat och bara slöat. Läste 4 böcker var och bara njöt av lugnet.

Men, charmen med att resa bort är också att komma hem. Borta bra men hemma är också bra :) Ska bli skönt att fixa iordning här hemma och ladda för första jobbveckan som startar imorgon! Det ska verkligen bli jätteroligt!

Jag återkommer med bilder under dagen!
Puss


Turkiet!

Sommarlov!
Äntligen, efter en lång vårtermin, mycket snö och en sen vår blev det äntligen sommarlov! Som jag har gnetat på denna termin och varit mer uttråkad än sysselsatt så är det så skönt att det änligen är över! Jag har nu bara en enda ynka termin kvar på universitetet. 1! Ofattbart men ack så skönt! Det ska bli en spännande sommar med mycket spännade jobb som jag är så glad för!

Och inte kan det börja bättre heller! Om en stund far vi till Arlanda för att boarda ett plan till Turkiet! Lyckliga oss! Hoppas att ni också får en bra vecka här hemma så ses vi om en vecka!

Kram


Terminens sista

God morgon LÖRDAG!
Idag har jag äntligen terminens sista moment, tenta mellan 9-13. Sedan har jag också sommarlov och det ska firas på allra bästa sätt. Turkiet! Redan tidigt ikväll går vårt plan, en vecka med bara sol, bad och ledigt!

Men en sak i taget. Tenta först och jag hoppas att jag gör tillräckligt bra ifrån mig.
Hoppas också att ni får en bra start på lördagen!
Kram


Torsdagssol

Oh vad det är skönt att vakna till sol och sommarvärme! Började med en lång skön promenad i skogen. Blev skrämd ett par gånger av små igelkottar som fräste i buskarna. Brukar igelkottar låta så?

Nu sitter jag dock fortfarande i morgonrock men har i alla fall duschat :D Ska börja med mitt lilla plugg nu så att jag har det gjort. Ska bara kika på ett par texter så får det duga till tentan. Sen blir det en runda på stan. Kika lite i butiker och fixa studentpresent till kusin Daniel som tar studenten imorgon.

Hej soliga torsdag!


Minihelg

Igår kom Linnea till Uppsala! Därför blev det inte allt för mycket gjort här hemma varken igår eller idag :-) Man kan nog säga att jag fick en liten minihelg, fritt från plugg och andra måsten.

Mötte Linnea vid kåren igår för att fixa gästleg. Sen hängde vi hemma, tog en drink och gick ut i parken och käkade middag. Efter 2 (!) timmars köande kom vi till slut in på Snerikes och fick en trevlig kväll! Idag blev det lång frukost, häng och sol i parken och lunch nere vid ån innan Nea åkte.

Nu sitter jag och småplanerar för resan på lördag och spanar in vad som egentligen finns i garderoben, både för resan och för kommande jobbet :-)

Hoppas att du har en BRA onsdag!
Kram


Hurra!

God morgon världen!
Äntligen fick vi tummen ur och bokade oss en solsemesterresa! Det blir Turkiet - Side på lördag kväll. Det blir bättre än tentafest för min del. Skriva tenta, åka hem, paka ihop och dra till Arlanda. Så skönt! Det blir nog en jättebra uppladdning för sommarens 9 (!) jobbveckor! Men igår pratade jag med min andra chef och han var också supertrevlig så det ska bara bli roligt att jobba! Bara positiva och trevliga människor har jag stött på inom jobbet!

Nu ska jag hoppa ur morgonrocken. Micke skulle till Sthlm först vid lunch och jobbade hemma på förmiddagen så vi har hasat runt i myskläder hela tiden. Nu ska jag sätta lite fart och planera dagen. Ikväll kommer min kompis Linnea och då blir det fest :-)

Kram!


RSS 2.0