Som man bäddar..

Jag klarade mig ifrån presentation idag också. Och när spänningen efter veckans alla måsten släppte, så somnade jag helt enkelt. Jag skulle bara vila, men somnade. Så kan det gå. Och i och med det så får jag nu bita i det sura äpplet och plugga nu i stället.
Man får muta sig själv så mycket det går när man sitter hemma och läser. Te i fina prinsessmuggen och en bakelse från Mickes moster. En present som tack för hjälpen med deras hund :) Fast jag såg hunden som tacken. Jag vill ha en egen. Omgående :)
Kram till er

Morning!

Sitter mest och väntar ut tiden. Gick upp för att plugga, men jag har ingen lust. Känner mig mest stressad och nervös och hoppas verkligen att jag slipper redovisning idag med. Jag är inte ordentligt förbered. Inte tillräckligt påläst och har inte heller gjort någon strålande presentation heller. Vill nog mest att klockan ska passera 12 så att jag kan fokusera på annat plugg. Komma i kapp och göra ordentligt. Den här veckan har varit alldeles för mycket.
Imorgon blir det dessutom begravning. Det känns tomt och konstigt.

Sista veckan i september

Nog är det höst alltid. Träden börjar gå från gröna, till röda, till gula. Luften är krispig lugnet lägger sig lite över stan. Den är skönt, jag gillar verkligen hösten!
-------
Denna vecka rymmer både stort och smått. Mycket plugg, lite tvätt och städ. Hundvakt. Lite mera plugg, tillfrisknande och träning. Och så begravning. För min fina morfar på fredag.
-------
Idag blir det mest plugg. Det känns segt, trist och oinspirerande. Jag vill bara vara klar med pluggandet nu. 4 år på universitetet i Uppsala, det har liksom gjort sitt. Läsa akademiska artiklar, kurslitteratur med miniatyrtext utan någon som helst illustration eller färg. Föreläsningar som upprepar samma saker som man redan läst. Omotiverade gruppträffar där man snarare sammanfattar helgen än kurslitteraturen. Jag är färdig med det här nu. Men det är bara att bita ihop och kämpa hela vägen in i mål nu. Jan 2011 är jag klar. Jag tycker mig ändå kunna se målet hägra.
-------
Ha en riktigt BRA dag och försök att se det ljusa i livet.
-------
Kram

önskelista

Nu, eller ja, snart i alla fall, så närmar sig min födelsedag. Jag har en fin förmåga att skriva långa och detaljerade önskelistor. I år tog jag det ett steg längre, men fina bilder på sakerna som jag önskar. Funderar redan nu på att vidareutveckla detta till nästa år (trots allt 25 år då) till en interaktiv lista av något slag. Hmm...
----------
Nu är det äntligen fredag igen! Jag ska väl läsa lite kurslitteratur innan jag slänger mig i soffan för resten av eftermiddagen. Jag är fortfarande förkyld så jag undkommer alla eventuella tankar på träning. Tackar.
----------
Kram!

Sol igen!Det känns så skönt att få vakna till en morgon av sol!
Jag älskar hösten när den är så här vacker, när man slipper att det gråa och blöta. Jag ska försöka att njuta lite extra idag!

Ska strax åka iväg till jobbet, det blir skönt att komma ut bland folk. Är fortfarande förkyld och blir man hemma då så går man bara runt och tycker synd om sig själv. Får försöka ta en kort promenad på lunchen så att jag får lite ljus och frisk luft, det blir man nog frisk av!

Hoppas att ni får en BRA dag!
Kram


Demokrati

Vi lever i en demokrati -i ett samhälle som ger oss många rättigheter. Men, mina vänner, med rättigheter kommer också skyldigheter. Jag anser att det är vår skyldighet, vår plikt, att gå till vallokalen! Det finns kanske inget parti som stämmer helt överens med dina åsikter, men de finns säkert något parti som driver just din viktigaste fråga. I annat fall kan man alltid rösta blankt, men rösta ska man!
Jämför bara med Afghanistan där folk avrättas för att de röstar, de kidnappar folk, allt för att demokrati inte ska få råda. Tänkvärt!
Ha en skön helg!

Morfar ♥

Det här året har varit ett konstigt år.

Igår förlorade jag min fina morfar. 11 september dessutom. Det känns bara så orättvist att det skulle hända just nu. Men han har det bättre nu, jag bara vet det. Nu kan han få må bra igen. Inget som tynger, inget som gör ont.

Det känns bara så fruktansvärt tomt utan dig morfar.
Vi är så många som älskar dig, det blir tomt utan dig ♥


Läsning

God morgon.
Idag har jag "ledig" dag, den ska ägnas åt att läsa. Läsa bok, läsa artiklar -läsa kurslitteratur helt enkelt. För inte är man ledig bara för att man inte har något schemalagt, nej nej, då ska man lääääsa hemma. Så jag ska ta tag i det nu. NU alltså. Inte alls sugen. Men imorgon blir det jobb i alla fall :) Då slipper man läsa!

Jobbdax!

God morgon!
Det är så skönt när solen lyser på morgonen. Man får lite extra energi de timmar som man verkligen behöver det. Man får liksom en bra start på dagen och en extra kick. Nu ska jag iväg och jobba hela långa dagen. Det ska bli mycket roligt! Sedan blir det fotboll till kvällen. Hejja Sverige!
-------
Ha en BRA dag!
Kram

God morgon!

God morgon!
Inleder nya veckan här med strålande sol och frisk luft!
Har precis slagit mig ner här för att komma igång med dagens plugg och göra ett litet schema för veckan så att jag hinner med allt! Ville bara passa på och önska er en riktigt bra start på veckan!
Kram

Septemberhelg

Hej!
Helgen börjar sakta lida mot sitt slut. Det har varit en bra helg och nu är det snart dags att kicka igång höstterminen på allvar. För nu börjar en vecka som kräver lästa artiklar, böcker och genomförda grupparbeten. Dessutom ska jag jobba två dagar!
I lördags var vi och hälsade på fina morfar på sjukhuset. Han var svag men klar i knoppen och uppskattade verkligen att vi var där. Det kändes bra att hälsa på och jag tror och hoppas på att han snart är hemma igen.
-------
Idag har vi haft fixar dag. Inledde med att sälja av lite elektronik på Blocket. Fantastiskt skönt att bli av med en massa skräp från förrådet. Skräp som nu är till nytta för någon annan för en bra peng! Win-win kan man kalla det! Sedan åkte vi faktiskt och tittade på ett jättefint hus! Inte för att vi kanske ska köpa ett just nu, men titta får man alltid göra (även om jag helst alltid vill köpa också!)
En långpromenad i skön höstluft har det också blivit. Nu blir det kvällsmys!
-------
Hoppas att ni också haft en bra helg!
Kram

Jobb!

Hej torsdag!
Oj så snabbt veckan går! Idag har jag jobbat och det är riktigt skönt att vara skola och jobb har jag kommit på. Då kan jag hålla igång och inte sitta och slöa till hemma de "lediga" dagarna från skolan. Dessutom blir det lite extra klirr i kassan den 25:e och det är ju aldrig fel :)
Nu är min fina sambo på väg hem. Det vankas soffläge, skräpmat och smågodis till kvällen. Vi var så trötta båda två så det ska bli så skönt!
Sänder en tanke till min fina morfar som ligger på sjukhus. Jag hoppas att du ska orka lite till!
Kram

September!

God morgon soliga september!
Nu är väl hösten i alla fall här! Det är en kyla i luften, men solen strålar från en blå himmel. Terminen har dragit igång nu också och lite höstplagg inhandlades igår. Jag gillar hösten, mycket! Men jag måste ändå påstå att sommaren försvann bort innan den hann börja. Då syftar jag inte på vädret eller så, utan på att jag faktiskt jobbade hela sommaren. Men det har varit jätteroligt så jag ska vara nöjd ändå!
Började morgonen med en promenad och lugn frukost. Nu blir det dusch innan jag ska komma igång och läsa lite kurslitteratur. Som jag sa, terminen har börjat igen!
Ha en skön onsdag!
Kram

RSS 2.0