Sushi!

.
God kväll!
Äntligen helg igen! Jag var riktigt trött på jobbet idag så det känns extra skönt med helg och tid för lite vila. Ska njuta riktigt ordentligt av sovmorgon imorgon och ta mig ut i friska luften! Ikväll har jag ensam-kväll för Micke är på jobbet och har fredagspub. Jag unnade mig lite sushi till middag, riktigt gott. Men jag kan inte förstå att det alltid ska bli problem när jag köper sushi. Läget är som så att jag inte tycker om alla sorters bitar utan gillar bara lax och räka. Problemet med det är att det inte passar in i restaurangernas paketmenyer. Du ska antingen ta en 7-bitar eller 11-bitar eller vad det nu må vara och i dessa ingår specifika bitar. Helt hopplöst när man inte tycker om! Sist lyckades Micke och jag få med oss 24 (!) bitar med oss hem för att killen i kassan vägrade förstå. Idag fick jag minsann höra att det blir mycket dyrare om jag bara ska ha lax och räka. Men vaf*n tänkte jag, ge mig det jag vill ha och låt mig betala för det! Hur svårt kan det va?
.
Nu är jag i alla fall mätt och belåten och ska börja rensa lite i arbetsrummet inför flytten. Jag har tusen små pryttlar och prylar som fyller alla lådor och kartonger i arbetsrummet. Lika bra att börja beta av i god tid! Poppar lite P3 Star i högtalarna och chillar med en öl samtidigt så jag klagar absolut inte :-)

Mr Wallin

Åh, nu längtar jag tills vi får flytta! Tills jag kan komma hem efter jobbet och sätta mig på balkongen, njuta av solen och bara vara. Wallingatan blir snart vår nya adress! Idag hade jag dessutom visning av vår hyreslägenhet och visst är den fin och vi har trivts jättebra, men nu är det dags att gå vidare! Det är dags att lämna över vita pärlan till någon ny glad student som kan festa hela nätterna tillsammans med alla grannar och få nära till skolan (och betala löjligt hög hyra varje månad!). Vi är helt enkelt klara här!
.
Jag kan också meddela att jag nu är certifierad placeringsrådgivare och får nu ge mina kunder goda råd på jobbet! Bara en sådan sak! Då blir det himla roligt och en lite extra dimension när man jobbar med att få glada nöjda kunder om dagarna! Och på tal om jobbet, hur snabbt går inte tiden egentligen? Imorgon är det fredag igen, snart på slutet av maj och juni som stundar. Håll i hatten, snart är det sommar!
.
Sommaren för min del blir framför allt flytt och pyssel i nya lyan men också lite Båstad och en hel del jobb. Får tre veckors semester i augusti så det kommer nog att bli en perfekt sommar!
.
KRAM till er alla, och lämna gärna ett litet avtryck så blir jag glad :-)

Komsi våren!

Nu måste väl ändå våren vara på väg tillbaka? Jag tycker mig känna det i luften! Kanske är det bra med lite kyla för att liksom bromsa våren lite? Då får vi i alla fall njuta lite längre... Jag passade på att shoppa lite idag. Egentligen skulle jag bara köpa en present till Micke som fyller år nästa vecka. Och så strumpbyxor. Och vips så sprang jag på denna fiiiina klänning och jag sa till mig själv; lite lite lite köpa bara! Och så fick det bli!
Ni förstår väl att jag var tvungen!? Som jag ska så ska jag nu försöka spara lite pengar framöver. Dels för att vi faktiskt ska gifta oss nästa sommar och då blir det fest! Dessutom har vi köpt en lägenhet! I tisdags trampade jag stressad iväg från jobbet på lunchen och skrev på kontrakten för vårt alldeles egna första boende (om vi bortser från att banken typ kommer äga mer än hälften av den) !!! Det blev tillslut en lägenhet efter mycket letande efter hus på landet. En underbart fin 2,5 i Luthagen. Gamla fina trägolv, högt i tak och balkong med kvällssol! Vi är så nöjda och den 4 juli får vi flytta in! Jag längtar redan!
.
Snart kommer pappsen hit med mat till oss. Jag får nattgäst då Micke är borta, då slipper pappa dessutom åka långt :-) Ha en riktigt trevlig kväll!

Kärlek ♥

Nyförlovade på besök på Tullgarns Slott
.
Känner mig nästan skyldig att dela med mig lite av de bilder som vi lyckades ta i samband med vår förlovning! Vi firade ju som bekant på Trosa Stadshotell med spavistelse! Första dagen som förlovade innehöll massage, besök på Tullgarns Slott, Gripsholms slott, lunch i Mariefred och förlovningsmiddag hemma hos mosterfamiljen! Vi kände oss riktigt uppvaktade av nära och kära redan dagen efter förlovningen. Vi kan knappt vänta till bröllopet som ska bli av 2012!
.
Klart att jag sa ja! Den här kan jag garanterat leva med!
.

Sötaste kusinerna kan det här med dekorationer och uppvaktning!

1 maj!

1 maj - och det är en alldeles speciell dag i Uppsala vill jag lov. Framför allt på grund av drivorna med skräp som fanns utanför i parken i morse. För att inte tala om vår trappuppgång som stinker. Det är matrester, krossat glas, kladd och äckel. Blodspår utanför vår dörr dessutom. Det tar emot att säga det - men det är det värt! För så roligt vi haft!
Det började med kräft/knytkalas hemma hos oss i fredags. Svenska kräftor, pajjer, räkor etc. Sen vaknade vi till Valborg som inleddes med champagnefrukost hemma hos bror. Det följdes upp med lunch i Ekonomikumparken och efterföljande Champagnegalopp på ÖGs Nation. Galet kul! I år orkade vi dessutom lite längre och hann med lite grillning hemma hos brorsan på kvällen.
Hör och häpna så var vi pigga idag. Lägenheten har storstädats i kontrast till trapphuset och kläder tvättade. Vi har till och med varit och tittat till båten i Kvicksund! Nu är svärfar här - de ska åka till Tjeckien imorgon och får de närmre till Arlanda! Det vankas strax thaimat och Humorgalan! Jag blev världsförälder förra året och kan bara uppmana er till att bli detsamma!
Kram!

RSS 2.0