1 ynka vecka kvar!

Äntligen helg och som jag behöver det! Dels för att vila upp mig men också för att lägga i sista växeln och köra på med bröllopet för nu ÄR DET BARA EN VECKA KVAR! Och hur fort går det inte!?
.
Har suttit med festprogrammet mer eller mindre hela dagen. Mamma och pappa har slitit i trädgården tillsammans med Micke. Och visst är det synd att inte kunna njuta utomhus, men vad gör man inte för att hinna klart? Dessutom är det jätteroligt att fixa för förväntningarna byggs upp alltmer!
.
Vi säger varje dag nu att vi nog inte förstår att det är nu det verkligen blir av! Att vi ska stå där i kyrkan. Att musiken börjar spela, att vi går in. Alla människor: släkt och alla vänner. Som är där för oss. En hel dag för oss - för vår kärlek. Nej, jag kan inte förstå det, och jag kommer nog inte göra det förrän vi faktiskt står där. Men det är underbart redan nu. Hur kommer det inte kännas då?
.
Ha nu en underbar kväll i fina fina Sverige!
.

Nedräkning

Mina vänner!
Det är mindre än 2 veckor kvar till bröllopet! Och det betyder givetvis att det är en hel del saker att stå i och till råge på allt så har vi ju även flyttat! I onsdags kväll åkte vi till Uppsala och packade det sista. I torsdags morse kom min bror, svåger, pappa och svärfar och hjälpte oss att bära, bära, bära och fylla 3 släpvagnar som kördes till Örebro. Väl på plats fanns även mamma, mormor och svärmor. Sen kom även Stina och Karin och bar lite! Tro det eller ej, men på en dag tömde vi 70 kvm i Uppsala och packade in allt här. Och det är nästan redan ett hem!
.
Dagarna här är underbara. Vi trivs så himla bra, ända in i själen! Jag får nypa mig i armen när jag tittar ut över åkrarna på morgonen. Känna doften av alla blommor, strosa runt i sin egen trädgård och bara njuta av lugnet. Ikväll var jag ute och matade hästarna, bara en sån sak! Ett eget stall!
.
Jag tror inte att vi kan få en bättre upptrappning på bröllopsplaneringen än så här. Lugnt och fridfullt och utsikt över herrgården där middagen ska vara. 2012 är ett bra år!
.
Kram!

30 år & 3 veckor

Idag har vi födelsedag! Älskade Mikael fyller 30 år! Grattis hjärtat! Vi har firat hos svärmor och svärfar och kvällen spenderas nog ute i Örebro :-)

Idag är det 3 veckor kvar till bröllopet! Helt ofattbart fortfarande! Det ska bli så himla roligt! Alla vänner, familj, kärleken, uppståndelsen. Jag njuter redan nu! Lite kvar att stå i som ska fixas i veckan helst för att vi ska kunna njuta av de sista veckorna också!

Kanske lite orealistiskt att hinna med allt fix då vi får tillträde till huset på tisdag och flyttar ons-tors! Men det är ju en dag imorgon också ;-)

Trevlig kväll!


Ovardagligt

Fy vilket trist väder det är här! Visserligen något varmare om än väldigt blött! Men samtidigt - visst blir man lite trött på att prata väder? Så länge det är uppehåll den 2 juni så är jag nöjd :)
.
Hemma i Örebro igen. Fast inte riktigt hemma. Men hemma hos mamma, vilket också var hemma en gång i tiden. Men mitt hemma, i Uppsala, det är inte längre hemma, utan hemma är ett hus jag ännu inte äger nycklarna till. Det ni! Sammanfattningsvis: jag längtar tills på tisdag då vi äntligen får nycklarna och bor tillsvidare hemma hos mamma. Det är också mysigt. Dukad frukost och mycket omsorg. But nothing is like home!
.
För övrigt är det en stor omställning på jobbet. Från att ha haft ca 150 kunder inne på kontoret per dag så hade vi kanske 6 st på hela dagen. Jag vet inte riktigt hur jag ska sysselsätta mig ännu :) Jag är inte van att känna mig överflödig eller att rulla tummarna på jobbet! Men jag gissar att det vänder när jag kommer in i det mer.
.
Var på middag hos fina Stina igår! Mycket bröllopssnack och det känns att det börjar närma sig! Drömde mardröm härom natten där ALLT gick fel. Fel blommor, fel klänning, full best man etc. Katastrof - det innebär väl att det bara kan bli bättre? Det är lite fix och trix som är kvar på listan; smink, underkläder, tider, transport, dukning etc. Men det blir nog bra till slut. Jag längtar verkligen! Nu ska jag njuta kvällen i soffan!
.
Kram

Möhippa!

I lördags blev jag till sist kidnappad! Och trots att jag vill säga att jag någonstans hade det på känn så blev jag ändå helt tagen!
.
Jag hade inställningen att jag skulle åka till Göteborg för att fira min morbror och skulle åka tillsammans med Micke och mamma. På fredagskvällen la jag mig hyfsat tidigt för att på lördagsmorgonen packa för Göteborg. Vaknade tidigt och somnade lite oroligt om i väntan på att någon kanske skulle storma in och hämta mig? Ingenting hände. Åt frukost, gjorde oss iordning och packade bilen. Åkte förbi vårt hus och där tänkte jag: nu dyker de upp någonstans! Ingenting hände. Så rullade vi ut på motorvägen mot Göteborg. Där och då släppte jag det HELT ur tanken. Spelade Wordfeud och Rumble. Stannade på macken vid Brändåsen. Tänkte hoppa ur och köpa vatten men då jäklar! 5 grymma brudar dök upp framför bilen jag blev mållös och förvirrad på en och samma gång blandat med lätt panik känsla, men vilken dag det blev!
.
Mycket bubbel, dans med Dermot Clemenger (!) i otroligt fin outfit, brunch, spa och mys, ännu mera bubbel, sjukt rolig middag och förfest och en helt grym kväll på Strömpis tillsammans med de bästa! Tack snälla Stina, Karin, Sunna, Paulina, Alexandra och Mallan för en helt oförglömlig dag! Jag tror jag lider lite av sviterna ännu, men det var det banne mig värt! PUSS!
.

RSS 2.0