annorlunda bortamatch

Dagen var inne. Örebro borta mot Hammarby på Söderstadion. Släkten samlad med hjärtat klappande för de olika lagen. Morfar, som spelat SM-final med Hammarby bandy höll på Hammarby, liksom diverse kusiner. Mormor är nog lojal med oss alla medan familjen Stenninger-Ollas-Grubbström självklart höll på Örebro. Laddade med svartvita kläder halsdukar och t-shirts begav vi oss till huvudstaden. Åt lite, laddade. Väl på arenan fick vi höra att vi inte fick lov att bära våra suporterkläder eftersom att vi skulle sitta på Hammarbys läktare. Lite besvikna, men kanske också lugnas för familjefriden.

Långt och länge stod det 0-0 tills Örebro äntligen fick in ett mål. Något motigt kunde vi skrika oss till en seger. Väl på tågstationen igen ringer mamma. De har fått en ruta krossad på bilen i parkeringshuset vid Globen. ÖSK-märket satt visst där. Ajaj. Värre verkade det dock vara för Hammarbys ledning vars bilar attackerades efter matchens slut. Tur att vi Örebroare kan föra oss.

3 poäng till Örebro. En krossad ruta och inga suporterkläder. Det var det värt.

Kommentarer
Postat av: Nettsi

Vad gör man inte för en ÖSK seger.

2009-09-14 @ 11:19:13
Postat av: Nettsi, mormor&morfar

Matchen var ganska spännande. Mer spännande och lite kusligt var det att hamna mellan huliganer och polis på baksidan av globen.... Det är tufft i stockholm

2009-09-14 @ 11:21:31
Postat av: mormor

Trots regn och det vi var med på efteråt så var det jätteroligt, Säga vad man vill jag beundrar Hammarbyklacken, som aldrig gav upp. Men mitt hjärta är allt hos er.

2009-09-14 @ 19:36:43
Postat av: Göran

Våran supporterbuss blev bombarderad med stenar och ägg efteråt. Men det var ju ingenting med vad ni råkat ut för, eftersom våra rutor höll. Heja ÖSK!

2009-09-18 @ 09:27:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0