Nämen vaf**

Hej!

Intensiv dag! Lönedag betyder full fart på jobbet! Har varit så upptagen med alla kunders ekonomi så jag kom på att jag inte sett över min egen! Loggade just in och såg att jag fått ett belopp på ungefär halva lönen!

Så nu surar jag lite i soffan efter träning och dusch! Imorgon är det någon som ringer HR-avdelningen!

Trevlig kväll på er!


Nya lagg

Jag har köpt ett pannkakslagg. Det är fint -men ett substitut. Egentligen drömmer jag om en gasspis och en gjutjärnspanna. Men jag får hålla tillgodo med keramikhäll och teflon! Jag hoppas att det lyckas, har förväntningar att leva upp till. Mina kusiners pannkaksätandet ligger i händerna på mig den dag då mormor inte finns. I alla fall enligt Ellen som sa att det är tur att jag finns då. Ikväll börjar jag öva!
.
Inte speciellt vackert kanske - men jag hoppas på stor framgång! Wish me luck!

Inspiration

Ibland känns 2 juni, försommar och bröllop, ganska långt borta. Som idag, när snön bara vräker ner i Uppsala. När det är Vinterstudion på tv och vi inte vill gå ut. Men då kan man lätt göra sig påmind hur det faktiskt kan bli och att det inte är så fasligt långt borta. Titta bara på det här:
.
.
Bilden kommer ifrån http://holmsundsblommor.blogspot.com/. Där kan man sitta länge och bara kika och inspireras! Det finns så mycket vackert i färg och form, hur ska jag någonsin kunna välja?
.
Ha en trevlig söndageftermiddag!
.
Kram

Sounds like a plan!

Till min älsklings stora förtjusning ;-) har eftermiddagen ägnats åt lite planering. Det är lite att pyssla med ett bröllop, saker man inte alltid tänker på. Vi inser saker snabbt som vi inte tänkt på när det formuleras på papper. Det gäller att vara tydlig, mot varandra, med sina önskemål och mot gästerna! Men idag har vi kommit ett stort steg närmre!

Sitter och tittar på Blood Diamond på 5:an just nu. Den är så rå så jag behövde varva med lite lättsamt bloggande!

Ha en trevlig kväll!


Gossip

Myser efter ett varmt bad. Tittar på gamla avsnitt av Gossip Girl; känns långt borta med all glamor när jag sitter under en filt i soffan :-)

Hoppas att er kväll är bra. Jag ska strax sova så att jag är pigg på kursen imorgon!

Kram!


Hej där!

God kväll!
Hoppas att ni haft en bra dag. Min vecka blir en lite ovanlig vecka. Tokförkyld mån-tisdag = ingen träning och hängig på jobbet. Det är ovanligt nu förtiden. Men som om det vore ett mirakel vaknade jag helt symptomfri idag! Tur var väl det, för idag har jag varit på kurs i Stockholm! Kursen är jätteintressant och handlar om hur man skapar effektiva och mer värdefulla kundmöten. Det finns mycket att lära och kursen fortsätter även imorgon. Det är roligt med kurs, skönt att byta miljö lite :-)
.
Micke är i Malmö och jobbar. Då blir det lite ensamt här hemma och det är också ovant, och trist! Ingen att äta middag med (vilket resulterar i middag framför tvn eller datorn!) och ingen att gosa i soffan med. Två kvällar till. Sen kommer han hem med helgen :-)
.
I helgen blir det nog en hel del bröllopsplanering. Jag känner mig ganska lugn än så länge även om det faktiskt börjar närma sig. Klänningen är inhandlad, kyrka och lokal bokad, gästlista upprättad och vi har börjat dra de stora penseldagen om hur dagen ska se ut och hur vi ska göra den till våran. Men för gästernas skull och inte minst för vår egen så börjar det bli tid att djupdyka lite i alla detaljer. Vi kommer nog ha fullt upp när det närmar sig oavsett ;-)

5 bra saker med träning

  • Man blir snygg(are) -förhoppningsvis
  • Man blir piggare - trots att man är helt slut
  • Man blir friskare - inte en förkylning så långt ögat kan nå
  • Man får ha snygga, snabba skor på sig
  • Man behöver inte gömma sig i vassen i sommar.
Jag är hemma en snabbis, käkar middag och duschar. Ska strax iväg och kolla på gubbarna när de spelar innebandy. Match mot Handelsbanken ikväll. Det kan bli spännande ;-)

Fancy!

God kväll!

Hoppas att ni har en mysig kväll! Vi gosar i soffan men ska snart sova (!) Det har blivit många sena kvällar på sistone!

Dagen har bjudit på jobb och träning och det blir inte bara bröllop 2012 utan även beach 2012 ;-) Jag känner mig rätt snygg på gymmet faktiskt i tights och snabba skor, men på hemvägen lyckas jag alltid göra något mindre snyggt; kolla in nedan! Natti!


Idag

Jag fick skäll idag också. På samma sträcka. Uppsalaborna är paragrafryttare av rang! Troligtvis alldeles för många akademiker på ett och samma ställe!

Va och tränade efter jobbet! Nya träningstights gjorde det roligare! Kan knappt bärga mig tills jag köper nya skor! Vågen visar resultat (om än marginellt)!

Nu myser jag i min morgonrock och tofflorna jag fick i julklapp! Imorgon är det halvdag, skönt. Och kanske kanske att vi får besök!

Kram till er!


Mind your own!

Alltså Uppsala. En bra stad på många sätt, men jisses vilka människor som bor här (bortsett från oss perfekta, inflyttade). Jag har upplevt det förrut, tänkt att skriva om det, men tänkte samtidigt att det kanske bara är tillfälligheter. Men nu är det bevisat; i Uppsala fattar man inte det här med Mind you own business!
.
En morgon möttes jag av en man som stannade alla cyklister som cyklade in i gränden för att parkera cyklarna. Hallå där, vet du vad skylten betyder: CYKELFÖRBUD! Där stod han och gapade och slösade all energi på cyklister på väg till cykelställ. Jag kollade upp det senare. Skylten betyder motortrafik för genomfart förbjuden. Och en gång i vintras stod en man på Stora Torget och gormade över en yngling som hängde vid sin cykel.
.
Idag var det dags igen.
.
Jag skulle cykla hem, och i gränden där cykelstället står cyklar och går det folk dagligdags. För andra gången på kort tid är det någon som anser sig ha rätten att tala om för mig hur jag ska göra. Kvinnan kommer emot mig, hon går, jag cyklar. Jag inser att vi håller samma kurs, ler lite och styr åt andra hållet. Vad hon gör? Täcker upp gränden som en jäkla hockeymålvakt och säger att man inte får cykla där.
.
I många fall kanske man ber lite om ursäkt och lovar sig själv att ändra sig. Men i såna här fall blir jag precis tvärt emot. Jag kommer inte att hålla mig undan för henne. Tvärtom ska jag leta efter henne varje dag framöver; och när jag ser henne? Då ska jag cykla mitt allra fortaste rakt emot henne!

På väg

2 januari idag. 2:a! 5 ynka månader, på dagen, till vårt bröllop! Igår var det mycket planering och det är så roligt! Det pirrar i kroppen bara vid tanken på den dagen! Obeskrivligt!

Idag har jag dessutom dubbeltränat! Damn vad jag ska vara snygg i min klänning!


Löfte: Njuta

Nu är det 2012. Nytt år, nya möjligheter. Det må vara en klyscha, men den känns så rätt. Som om vi ges en chans att förändra, att göra sådant vi länge bara tänkt att göra, saker vi skjutit på framtiden. Vi får ett nytt tillfälle att bli de vi verkligen vill vara.
.
2011 var på många sätt ett ganska tungt år. Inte bara för mig tydligen. Tycker att jag hört på många håll att motgångarna varit ovanligt många och att vardagen har tagit ut sin rätt. Därför är jag inte ensam när jag hoppas på ett nytt år, där framgångarna övervinner motgångarna.
.
Jag önskar att 2012 blir ett fantastiskt år och jag tror vi har de bästa förutsättningarna. Vi är friska och vi har det bra, och om 6 månader ska vi gifta oss! Det innebär ett första halvår med fokus på kärleken och allt som hör till. Det kommer att bli en underbar vår! Jag har också en känsla av att 2012 kommer att innebära förändringar på flera håll. Kanske att vi kan se vårt liv lite tydligare, även hur det kommer att bli framöver. En känsla av rotlöshet finns idag, och kanske är 2012 året då vi hittar hem. Jag önskar också, av hela mitt hjärta, att mina nära, som också haft ett tufft 2011, får ett lättare år, ett ljusare och mer hoppfullt år.
.
Jag har ett enda nyårslöfte i år, men det rymmer desto mer. (Jag har redan börjat träna regelbundet, så jag slapp detta i år!) Mitt löfte för 2012 är: njuta. Jag ska njuta mer av livet; av det vi har framför oss, att planera vårt bröllop och att kunna njuta på själva dagen. Jag ska njuta av att vi bara är två; inga husdjur, barn eller annat att ta hänsyn till. Njuta av att sova ostört en natt, kunna dra iväg när jag känner för det. Vi ska njuta mer tillsammans, av att bara vara två som kan gå på bio, teater, restaurang. Vi två. Jag ska njuta av att bara vara 25 med livet framför mig. Njuta av att vara med mina vänner. Njuta av att vara jag.
.
Vad ni än lovar, hoppas eller önskar inför detta nya år, så önskar jag er all lycka till. Jag tror, från botten av mitt hjärta, att 2012 blir det bästa året på mycket länge!

RSS 2.0