Long time no see!

Hej där!
Det var ett tag sedan sist, jag är medveten om det och tack för er påminnelse! Jag ska försöka att bli bättre på det här! Det är i alla fall roligt att veta att ni läser!
.
Det har hänt en hel del sen sist! Bland annat har sommaren kommit! Äntligen! Det har spenderats helger på landet - som också äntligen är färdigt. Dessutom har vi firat studentexamen, min bror och jag. Vi är ju verkligen klara med universitetet och för min del är det nog klart med studierna för all framtid :-) Vill därmed passa på att tacka er som kom och firade tillsammans med oss och gav oss alldeles för fina presenter!
.
Det har också firats en trevlig midsommar i Tällberg. Min första i Dalarna vilket var trevligt. Vädret var ju typiskt för svensk midsommar - dvs småkallt och regningt. Men det blev som sagt en trevlig dag tillsammans med sambo, svåger och svägerska, svärföräldrar och ett par till :-) Tack för det!
.
Men, just nu kretsar allt kring vår flytt som sker på fredag. Vi bor, andas och lever flyttkartonger just nu. Hittar ingenting längre för det har jag förmodligen packat ner. Både kastruller och räkningar! Det blir där med långa kvällar här hemma med städning och packning om vart annat. Vi sover på en luftmadrass och äter utemat var enda kväll. Men vi ser ljuset i tunneln! Då hoppas jag att ni tar en sväng förbi Uppsala och hälsar på oss!
.
Nu ska jag återgå till städningen. Stackars Micke har slitit med kyl och frys hela kvällen. Han är så duktig och så noggrann! Tur det!
.
KRAM till er!

Kommentarer
Postat av: Nettsi

ÄNTLIGEN uppdatering!!! Inte en dag för tidigt! Så ren som er lägenhet är nu har den aldrig varit och kommer aldrig att bli! Jag minns hur den såg ut när vi klev in där första gången!!

Lycka till med allt!

2011-06-29 @ 20:42:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0