Sommar sommarÅterigen måndag men det gör ingenting. Micke är hemma igen efter sin semester och gör mig sällskap igen. Då blir livet lite roligare för mig :-) Dessutom trivs jag ju så bra på mitt jobb och det är lika spännande varje dag. Och njuta av denna underbara sommar kan man göra på lunchen, på kvällen och på helgerna. Fantastiska sommar!

Helgen spenderades i Båstad -med tennis och fest! Och nu är det bara 2 veckor jobb kvar innan jag får lite semester! Det ska självklart bli skönt det med!

Njut av den svenska fina sommaren vi fått!
Det är minnen vi ska leva av i höstmörkret...


Sommarlovigt

Bloggen lever, men har nog snarare sommarlov än sommarjobb :-) Själv jobbar jag på. Har jobbat mer än halva tiden som det är tänkt att jag ska jobba, men det känns verkligen inte så! På ett positivt sätt! Fortfarande känns allt så nytt och spännande och fortfarande finns så mycket att lära. Jag möter nya utmaningar varje timme jag spenderar på jobbet.

Men jag vill lova att det är härligt att jobba på en flygplats med människor som kommer och går, flygplan som lyfter varje minut och resesugna kunder som ska fixa det sista innan resan/semestern. Imorgon ska jag själv ut och flyga -till Ängelholm! Där ifrån bär det av mot Båstad som är en sommartradition för min del. Det blir tennis och fest hela helgen! 

NJUT av sommaren så lovar jag att bloggen kommer att ta nya friska tag efter sommaren!
KramBåstad 2009: Bror Johan, Jossan och  sambon Micke


RSS 2.0