Landet ♥

Hej!

Jag är på landet och skrotar. Sov länge imorse i ett mörkt och TYST! rum. Det är så skönt med landet, stillheten och slippa alla grannar i lägenheten hemma i stan. Man kan skrota runt i myskläder hela dagen om man vill och bara fixa. Vi ska göra om ena stugan här ute. Det ska bli lite mera vårt! Det ska målas och möbleras om och det ska bli så spännande! Fast det lär nog dröja lite, kanske mer fram emot våren :)

Vi har varit runt och kikat lite på byggvaruhus och så för att få idéer. Men mest nöjd är jag just nu över att gå ute och sparka i löven med mina fina Hunter-stövlar som jag fick i födelsedagspresent. Man är liksom snyggt ledig :) Det gillar jag!

Hoppas att ni har en lika skön helg som jag!
Kram


Helg!

Vill bara önska trevlig helg!
.
Dagen har varit minst sagt intensiv med uppsatsseminarium och jobb. Nu har jag packat i all hast för att åka till landet över helgen. Det ska verkligen bli skönt! Dock en inlämningsuppgift att göra klart tills imorgon, men det får bli morgondagens bekymmer för nu ska jag ta helg!
.
Hoppas att ni får en bra helg!
.
Kram

Skrivkramp..

Hej på er!
Jag sitter och skriver här hemma. Uppgiften ska vara inne på lördag, men jag hade som mål att bli klar idag. För att ha det gjort liksom. Men det går inte så bra för mig. För det första så förstår jag inte helt vad det är som vill att vi ska skriva. Och för det andra så matchar inte mina tankar med fingrarna eller vad man ska säga. Jag har liksom en bild i huvudet av hur jag vill att det ska bli. Men jag får inte till det. Sanningen är nog att jag har för lite kunskap helt enkelt. Då är det svårt att resonera kring teorier. Sista inlämningen på kursen. Får jag bara godkänt så blir jag mer än nöjd. Då jäklar ska jag fira.

Vinner lite tid

Vilken dag, vilken vecka!
-
Från tidig morgon till eftermiddag har jag varit i skolan och; övat på presentation, presenterat och lyssnat på presentationer. Sen var det bara att komma hem och slå sig ner här för att plugga vidare med annat som ska bli klart denna vecka. Jag vann i alla fall lite tid. Skulle egentligen på intervju i morgon mitt på dagen i Stockholm. Men det blev uppskjutet vilket gör att jag har HELA dagen på mig i morgon också och inte bara en halv. Hurra!
-
Men nu ska jag sätta lite fart här så att jag kan få ta kväll så småningom!
-
Kram!

Slit vs. flit?

God morgon Tisdag!
-
Idag blir det plugg från morgon till kväll vill jag lova. Det är massor som ska hinnas med denna vecka. Dessutom ska jag på en intervju på torsdag och jobbar fredag så lite tid försvinner iväg. Frågan är ju om det blir slit eller flit idag. Gränsen är hårfin. Mest slit tror jag, det är lite motigt just nu med allt pluggande. Men jag påminner mig om att det faktiskt är de sista kurserna. Dessutom kan jag alltid titta på mitt lilla inköp som jag gav som present till mig själv igår. Ett par supersnygga skor :-) Då kanske det går lite lättare!
-
Solen skiner i alla fall in genom mitt fönster och det är kallt ute! Men skönt! Hoppas att ni får en riktigt bra tisdag och att ni kan njuta lite av det fina vädret!
-
Stor kram!

Sista veckan med kurser

Måndag igen!
-
Förra veckan segade sig fram. Det var så mycket som skulle göras, så mycket som faktiskt blev gjort. Efter den hemska redovisningen, som blev ännu värre än väntat, så tog jag helg. En lång skön helg med mys, bio, shopping, hus-tittande och träning. Jag känner mig ändå rätt laddad inför en ny vecka.
-
Ny vecka innebär uppsats-start! Jobb och lite mera plugg. Men hörrni, det är min allra sista vecka med kurser på universitetet. Någonsin! För från och med nästa vecka är det bara uppsatsen som gäller hela vägen in i mål. Det ska bli otroligt skönt, att få bestämma över sin egen tid och bara köra sin grej. Underbart! Dessutom väntar en intervju på torsdag. Ja, jag ska ju tydligen söka jobb. Riktiga jobb, till våren. Ofattbart.
-
Önskar er nu en riktigt bra måndag och en bra start på veckan!

Bävan

Usch. Idag är en sån här dag när man bara inte vill. Vill inte gå upp, vill inte gå till skolan. Vill inte plugga och vill absolut inte presentera. Presentationen är givetvis där skon klämmer. Sedan kursens start har vi haft 4 tillfällen på oss att presentera. Jag har skjutit på det var enda gång, i hopp om att det skulle kännas bättre nästa gång. Men så är det ju givetvis inte. Snarare tvärt om, pressen bara ökar. Själva presenterandet har jag inget emot, men det är innehållet. Jag har presterat så illa att jag kommer behöva skämmas på presentationen. Så är det.
-------
Därför vill jag bara ha fredagseftermiddag. Då är det över och då kommer jag garanterat må bättre. Nu sitter jag fortfarande och inbillar mig att jag troligtvis är sjuk och kanske måste stanna hemma hela dagen? Fast jag är inte sån. Jag tar alltid tjuren vid hornen, hur jobbigt det än är.
-------
Hoppas att DIN dag blir bättre :)

Rain on!

God morgon!
-------
Helgen försvann supersnabbt tack vare allt födelsedagsfirande! Fick så mycket fina presenter, kläder, träningsväska, tallrikar, fina lila Hunterstövlar, sockor till stövlarna, Reebook EasyTone-träningsskor, pengar.. Helt enkelt en massa bra saker.
-------
En ny vecka har börjat och det är en monstervecka vill jag lova. En massa saker i plugget som ska bli klart. Hemtenta idag mellan 9-18. Inlämningar, grupparbeten... Nästa vecka är lika dan, men när det är passerat så har jag bara en ynka halv termin kvar innan jag pluggat färdigt på universitetet. Det känns ofattbart och ofattbart skönt!
-------
Nu ska jag ladda för min hemtenta som börjar om 30 min. Ha en bra dag! Kram

Mysarhelg

Äntligen lördag igen! Idag kommer mamma på besök! Vi ska ta en tur runt Uppsala och kika på lite fina saker tänkte jag. Kanske passa på att njuta av en mysig fika någonstans och kanske baka lite här hemma. Imorgon fyller jag dessutom år. Då blir det ännu mera mys, med min familj inkl svärföräldrar/svåger/svägerska. Det ska bli riktigt mysigt. Nu är det bäst att hoppa ur pjamasen!
-------
Ha en underbar dag! Kram

Gammalt och nytt

Livet just nu alltså. Av och på. Gammalt och nytt. En fot i vardera liv. Fast att de båda är mina egna. Jag befinner mig i en fas som förmodligen är den mest oklara någonsin. Jag pluggar min allra sista termin på universitetet. 4 år av studier här i Uppsala är snart över, om bara ett par månader. Det är kurser på hög nivå, man ska prestera bra, och mycket! Mycket nytt och spännande, samtidigt känns det som om man gjort det tusen gånger förut. Jag har börjat träna, igen. Jag träffar nya människor, men de gamla vännerna börjar flytta här ifrån.
-------
Jag ska söka jobb. För i mitten på januari är jag ju inte längre student. Jag ska arbeta. Tjäna min första månadslön. Betala av på CSN, lära mig nya saker. Inga fler spontana sovmornar. Inga sena kvällar på nationerna tillsammans med vänner, eller sköna hemmadagar. Vad gör jag om 10 år? Vad gör jag imorgon? Vart befinner jag mig om 3 månader? Jag vet inte.
-------
Men jag känner mig ändå lycklig ♥

Ingen bulle i ugnen!

-------
Inte för min del. Rent bokstavligen talat alltså. Jag menar, det är ju egentligen kanelbullens dag idag vilket borde ha firats med bullbak och bullfrossa. Men det har frossats lite för mycket här hemma på sistone. Chips på en tisdag, godis en onsdag. Fika flera gånger om dagen. En massa god mat. OCH, fruktansvärt lite träning. Att jag åkte på en förkylning i samband med träningskortinköp är föga förvånande. Det tycks alltid hända. MEN. Nu är jag ju frisk och således måste träningen komma igång igen.
-------
Fick för mig att jag skulle "inte äta" i veckan. Liksom leva på pulver och shakes. Det fanns en massa nya smaker så jag laddade och bunkrade upp. Redan efter frukosten höll det på att ta stopp. Att man glömmer hur illa det faktiskt smakar! Smoothiesarna kommer jag kunna dricka, de är goda. De andra sakerna får nog lugnt gömma sig i skåpet tills vidare.
-------
Jag konstaterar: det är roligare att börja träna än att sluta äta.

RSS 2.0