Bubbalicious!

Klockan 11.30 var Micke och jag på plats på The Westin Chaoyang för att äta deras brunch som kallas Bubbalicious. Det är nog bland det bästa vi gjort. En helt fantastisk brunch med frukosträtter, mat så som curry, pasta, pizza och för att inte tala om skaldjursbuffén med hummer, ostron, musslor, räkor, kräftor och krabba. Till det en underbar efterrättsbuffé och ett fritt flöde av kaffe, cuppochino, espresso ch framför allt. Champagne. Champagne i mängder. Och fria drinkar. Och shots.

Behöver man tillägga att vi rullade där ifrån? Satt i 3 ½ timme och bara åt och drack. Lite smått onyktra var vi nog båda två runt 13-tiden men vi hade en jätte mysig för-och eftermiddag med all den goda maten och drycken! En helt fantastisk upplevelse som jag varmt rekomenderar till alla som besöker Peking!



I entrén fanns det söta flickor i bubblor. Sen en shot med tequila sunrise salomon (!) och martini



Champagne, ostron, räkor och sushi...



Experiment med deras shots/drinkar. Faktiskt goda :)

Tog en skön promenad hem efter lunchen och den var välbehövlig för att få ner maten. Sen gick vi till hotellet och däckade och sov en timma. Trot eller ej åt vi middag ändå tillsammans med G och familjen på smarriga South Beauty. Nu har vi däckat på hotellet igen och ska sova snart!

Imorgon kommer Fredrik och Martin från Sverige så dom ska vi möta på flygplatsen. Innan det blir det nog en morgonpromenad till fruktmarknaden!

Puss o kram!

Kommentarer
Postat av: Johan

Fy fasen, ruskigt läckert. Du får hålla koll på micke när du bjuder han på champagne mitt på dagen.. :P Kram på er

2009-04-05 @ 22:09:31
Postat av: Nettsi

Ja - vad skall man säga!! vilken lyx!!

2009-04-06 @ 07:43:45
Postat av: Sunna

..jag är inte avundsjuk... =/

Gud va lyxigt!! =)

2009-04-06 @ 09:00:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0