Morgon med dimman från Lützen...

Imorse kunde man tro att den dimman svävad genom historien och hamnat i Peking. När vi kom ut låg dimman och doften av krutrök tung över Peking. Fyrverkerierna tog inte bara en otursam (dum?) vändning igår utan satte även sina spår denna dag. Synd att de så länge jobbade för att få en bättre luft inne i staden när allt förstördes över en natt. Men nu är det äntligen slut på allt smällande och det ska bli skönt med ett lite tystare Peking.

Var på föräldrafrukost på Svenska Skolan imorse men var verkligen supertrött efter gårdagskvällen. Gitzo och jag försökte inte ens sova innan kl 00 igår utan drack te, vin och åt popcorn i väntan på tystnaden. Efter tolv var det endast ett fåtal smällare men dock ett helt nybyggt hotell i brand. The Mandarin Oriental ligger mitt inne i centrala Peking precis bredvid CCTV-tornet och hade inte ens hunnit öppna ännu. Det skulle bli Pekings finaste hotell men vad som återstår idag är inte säkert. En sak som troligen är säkert är att raketerna förbjuds inne i stan nästa år.

Nyss hade jag kinesiska och nu börjar himlen faktiskt att anta en mer blå ton och solen kämpar sig fram så här på eftermiddagen. Ska möta Signe, Ellen och deras kompis Nellie vid bussen om ett par minuter och sedan fixa lite fika till dem så att de kan leka sen. Därefter blir det middag igen och förhoppningsvis en tur i gymmet ikväll också.

Hej så länge!

Extra hälsning till Nettsi som fixade så fina mössor till tjejerna! Här är Ellen i sin:


Kan meddela att tjejerna också blev glada för brevet som morfar hade skrivit! Kul att morfar också skickade brev tyckte dem även om vi först gissade på mormor innan vi såg att det stod Bo Ed på baksidan! Stor kram till er!

Kommentarer
Postat av: mormor

Recept på sockerkakan kommer. Kram

2009-02-10 @ 21:07:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0