Mmm

Började turen utanför dörren med lunch/brunch på element fresh. Fräscha mackor och en smoothie (och lite av barnens pannkakor) innan jag gick till skräddaren lite väl rund om magen. Skjortorna kommer att bli jätte fina, de kan hämtas på onsdag. Lite tunika nästan för de är ganska långa, men så fina tyger. Super nöjd!

En sväng till Yashow (tyvärr). Man ska inte vara där på helgen, men Lotta och hennes kompis Kia skulle shoppa cashmere och Siri behövde solglasögon. Sen hem och lämpa av sakerna och sen fick vi oss en välbehövlig massage på Bodhi. En riktigt riktigt skön oljemassage i 60 minuter. Ojoj. Ingen träning idag med andra ord, kroppen behövde vila.

Ikväll åt vi good middag på sichuanen. Alltid så gott där. Tjejerna sover nu och jag funderar på det samma.

Längtar så mycket efter Micke nu för det börjar verkligen närma sig. ca 2½ vecka och sedan är han här och tiden kommer att och rusa förbi. Ska bli underbart att få vara här tillsammans göra en massa kul saker ihop och få visa någon annan alla fantastiska saker som jag börjar hitta här.. Nedräkning till det.

Imorgon är det söndag igen då. Ska träffa Sofia för en shoppingtur på någon lokal marknad vid universitetsområdet. Det ska bli rikigt skojjigt. Bra att ha med sig en infödd kines på shopping för en gångs skull!

Ha en bra helg!

Puss

Kommentarer
Postat av: nettsi

Tänk om skjortorna inte passar om du äter hela tiden....

2009-03-14 @ 18:28:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0