1 maj!

1 maj - och det är en alldeles speciell dag i Uppsala vill jag lov. Framför allt på grund av drivorna med skräp som fanns utanför i parken i morse. För att inte tala om vår trappuppgång som stinker. Det är matrester, krossat glas, kladd och äckel. Blodspår utanför vår dörr dessutom. Det tar emot att säga det - men det är det värt! För så roligt vi haft!
Det började med kräft/knytkalas hemma hos oss i fredags. Svenska kräftor, pajjer, räkor etc. Sen vaknade vi till Valborg som inleddes med champagnefrukost hemma hos bror. Det följdes upp med lunch i Ekonomikumparken och efterföljande Champagnegalopp på ÖGs Nation. Galet kul! I år orkade vi dessutom lite längre och hann med lite grillning hemma hos brorsan på kvällen.
Hör och häpna så var vi pigga idag. Lägenheten har storstädats i kontrast till trapphuset och kläder tvättade. Vi har till och med varit och tittat till båten i Kvicksund! Nu är svärfar här - de ska åka till Tjeckien imorgon och får de närmre till Arlanda! Det vankas strax thaimat och Humorgalan! Jag blev världsförälder förra året och kan bara uppmana er till att bli detsamma!
Kram!

Kommentarer
Postat av: Nettsi

Kul att du är i gång mmed bloggen. Mysigt att få lite Uppsala känsla

2011-05-01 @ 21:47:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0